UKRjizn.com
Image default
Пророцтва

Пророцтво Матрони на 2023 рік для України

Пророцтво Матрони на 2023 рік для України цікавлять не лише українців, а й увесь світ. Багато країн підтримують Україну та очікують на її перемогу. Війна незабаром має закінчитись, але український народ ніколи не простить ті звірства, які РФ влаштовувала на чужій території.

Чому провидиці довіряють у всьому світі?

Матрона була однією з найвідоміших ясновидців. За порадою до неї приходили не лише звичайні люди, а й політики. Її талант було визнано церквою. Це дуже велика рідкість, оскільки в Біблії засуджуються прогнози та прогнози. Багатьох цікавить, чи слід очікувати кінця світу, Третьої світової війни. Чим закінчиться війна і коли станеться розпад Росії?

Матрона Московська народилася сліпою, а батьки до того віку вже були у зрілому віці. Вони хотіли залишити дівчинку у притулку, але після того, як матері наснився віщий сон, батьки вирішили змінити рішення. Дар пророцтва та зцілення вона отримала у дитинстві. Матрона Московська бачила як гріхи людини, а й уміла читати його думки. Поступово слава про неї розійшлася у всьому світі. До неї привозили навіть тяжких хворих, яких вона піднімала на ноги.

Лікувала людей Матрона завдяки тому, що вона була Божою угодницею. Вона не застосовувала змови, ворожіння чи магію. Через це її боялися відьми та чаклуни. Незважаючи на те, що Матрона не могла самостійно пересуватися, вона щодня приймала по 40 осіб. Вночі вона молилася, щоб Бог допоміг людям і дав їй сили.

У своїх прогнозах Матрона Московська говорила про те, що буде важкий вибір між духовними та фізичними потребами. На жаль, більшість вибирають земну суєту, не замислюючись про вічне. Що менше віруючих людей, то гіршим буде життя на Землі.

Здійснилося передбачення Матрони, що чекає на Україну та Росію. Вона говорила про міграцію великої кількості людей із України. Ніхто і не міг припустити, що почнеться війна двох сусідніх країн. За кордон виїхала рекордна кількість людей. Згодом люди повертаються додому, але є певний відсоток, який залишився там назавжди. Так як ракетні обстріли не припиняються, а з’являються нові міста, що зазнають нападів, то кількість мігрантів збільшується з кожним днем.

Прогноз на 2023 рік

Матрона Московська передбачала економічну кризу. Він торкнеться не лише України, а й усього світу. Це покарання свята передбачала від Бога за те, що люди мало молилися. Вважається, що коли починається якесь лихо, люди звертаються за допомогою до Бога. Саме такий час творить Всевишній, щоб знову повернути людей до себе.

Матрона говорила про світову павутину, яка захопить громадськість. Експерти, які розшифрували пророцтва, вважають, що провидиця говорила про Інтернет. Саме він заполонив розум людей.

Зараз багато передбачень Матрони перероблено місцевою владою, і домогтися істини складно. У передбаченнях Матрони Московської про 2023 рік, які були зафіксовані ще багато років тому, йшлося про те, що людям не можна припиняти молитися Богові. Вона казала, що треба до неї звертатися за допомогою навіть після того, як вона помре.

За 2023 Матрона передбачала, що не потрібно нічого боятися. Слід лише все віддати до Божих рук. Але свята не передбачала війни. Навіть часто повторювала, що не слід очікувати на військові дії. Більше слід боятися епідемії, оскільки її багато хто не переживе.

Пророцтва для Росії

За Росію вона говорила, що, незважаючи на любов до цієї країни, на неї чекають важкі часи. Настане період, коли не буде електрики і доведеться повернутись до домашнього господарства. Подібне передбачала і Ванга. Вона передбачала кризу у країні до 2025 року. Матрона говорила, що люди тривалий час будуть сліпі та глухі.

Матрона передбачала невдоволення владою та революції. Свята також бачила, що внутрішні проблеми країни підтримуватимуть зовнішні вороги. Через це відбуватиметься поділ територій Росії між Індією, Китаєм та іншими європейськими країнами.

Матрона передбачила важкі проблеми для Російської держави. Також вона бачила, що від РФ усі відвернуть.

Ванга, як і Матрона, не всі прогнози говорила прямо, деякі були зашифровані. Пророцтво святої Матрони про Україну є і про конкретного президента. Дві провидиці говорили про царя Володимира, якого спочатку серйозно не сприймуть. Але в часи, коли біля кордонів з’явиться небезпечний ворог, то український президент викличе повагу в усьому світі. Саме він зможе перемогти страшного сусіда та возз’єднати всі українські землі. Але карпатські мольфари стверджують, що чекати на приєднання Криму не варто.

Схожі повідомлення

Залишити коментар

* Використовуючи цю форму, ви погоджуєтеся на зберігання та обробку ваших даних на цьому веб-сайті.